Skip links

Στολίζουμε το δέντρο της Ισότητας – Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 11:00-15:00

«Αυτά τα Χριστούγεννα αλλάζουμε όλ@ μαζί!»

Σας περιμένουμε όλες/-α/-ους τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου από τις 11:00-15:00 στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου Αντωνιάδου για να στολίσουμε το δέντρο της ισότητας.

Ελάτε να σχεδιάσουμε στολίδια, να φωτογραφηθείτε στο equality pole, να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας και να διαδώσουμε μαζί το μήνυμα της ισότητας αυτά τα Χριστούγεννα. Φυσικά, δεν θα λείπουν χριστουγεννιάτικα κεράσματα.

Παράλληλα, στις 12:00-14:00 στην αίθουσα Δ4 θα διεξαχθεί εργαστήριο με θέμα «Αναπαραστάσεις του Φύλου στη Λαϊκή Παραμυθολογία» από την Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου Μαρία Γκασούκα. Μπορείτε να υποβάλλετε την αίτηση συμμετοχή σας εδώ. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. *περιορισμένος αριθμός θέσεων*

Επίσης, την ημέρα της εκδήλωσης συγκεντρώνουμε τρόφιμα, καθαριστικά, χαρτικά, είδη προσωπικής ή γυναικείας υγιεινής και βρεφικής φροντίδας, τα οποία θα διατεθούν στον Ξενώνα Γυναικών «Φοίβη».

Πότε: Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 11:00-15:00

Που: Φουαγιέ Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου, ΟΠΑ

 

Γνωρίστε το Project Equality στο https://isotita.aueb.gr/project-equality

Γνωρίστε την ΕΙΦ του ΟΠΑ στο https://isotita.aueb.gr

Ακολουθήστε την ΕΙΦ σε Facebook και Linkedin

Ανακαλύψτε τις δράσεις μας #ProjectEqualityAUEB

 

Σας περιμένουμε όλ@!

Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

«Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ) και της Εθνικής νομοθεσίας (Ν. 4624/2019), σας ενημερώνουμε ότι κατά την εκδήλωση της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα λαμβάνονται φωτογραφίες για λόγους προβολής της εκδήλωσης σε μέσα μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας».